ZA NAS

FULLHAUZ Hrvatska biče osnovana u 2022 godinu sa sjedištem u Hrvatskoj, ali trenutno se roba isporučuje izravno iz Slovenije i uskoro će biti dio međunarodne fullhauz grupe koja postoji od 2008. godine.. Fullhauz grupacija je jedan od najvećih proizvođača PVC stolarije u Europi. Naša grupacija ima pretstavnistva u Španjolskoj, Italiji, Sloveniju, Portugalu i Sjevernoj Makedoniji. Naši su proizvodi prisutni u svim europskim zemljama, a prisutni smo i u Africi, Aziji, Australiji i SAD.

NAŠA MISIJA

Naša misija je ponuditi kvalitet, a sve što radimo posvećeno je potrebama naših kupaca. Time postižemo visokokvalitetne proizvode koji su u potpunosti prilagođeni individualnim potrebama i željama naših kupaca. Naša je proizvodnja potpuno modernizirana i automatizirana sjajnom CNC tehnologijom.
Međutim, sve prednosti i mogućnosti koje nam tehnologija pruža neće se moći koristiti bez kvalitetnih i sposobnih ljudi. Naši ljudi su profesionalni i kompetentni, prilagođeni rješavanju svih problema, odgovaranju na zadatke, spremni naučiti nove stvari i prenijeti to znanje na svoje klijente.

ZAŠTO NAS BIRATI?

» Stručno i kompetentno savjetujemo vas o najboljem i najpovoljnijem rješenju za vašu novu stolariju.

» U našem izložbenom salonu nudimo vam najbolji pregled svih naših proizvoda. Također možete posjetiti naše proizvodno skladište..

» Naša ponuda sadrži sve potrebne elemente za kvalitetno izvođenje i ugradnju.

» Nudimo veliku količinu proizvoda za najtraženije projekte. O poslu pregovaramo prema motu - ključ u ruke - od obrade ponude do gotovog posla.

» Dostava je u dogovorenom roku.

» Naši instalacijski timovi svoj posao obavljaju čisto i uredno.

» Dizajn, inovacije, prerada novih proizvoda i s tehnologijom zauzimamo visoko mjesto u struci.

» Dugo godina odgovorno i profesionalno brinemo o vašem zadovoljstvu našim proizvodima.